Brykiet do wędzarni Bradley 120 szt Olcha

Opis
Brykiet do wędzenia 120 szt.- OLCHA
Jedno z najlepszych drzew do wędzenia, najczęściej stosowane. Uzyskuje się ładny, ciemnożółty kolor potraw, przechodzący w brąz, polecany do wędzenia wszystkich mięs i ryb.
Sekretem wędzarni Bradley są brykiety Bradley Bisquettes.
Aby je wyprodukować zrębki drewna liściastego są ze sobą sprasowane w kontrolowanej wartości ciśnienia i gęstości. Dzięki temu są one wolne od powstających podczas spalania gazów, kwasów i żywic ,które w tradycyjnych wędzarniach są powodem zniekształcenia smaku i jakości wędzonych produktów.
Dym powstający podczas spalania brykietów Bradley Bisquettes jest 4 razy czyściejszy od dymów powstałych w przypadku wędzenia za pomocą świeżego drewna.
W wędzarniach Bradley Smoker pojedynczy brykiet jest spalany przez 20 minut produkując czysty dym z pięknym aromatem. Po spaleniu podajnik podaje następny brykiet , a spalony jest usuwany do miski z wodą znajdującej się w dolnej części komory wędzenia.
Sekretem wędzarni Bradley są brykiety Bradley Bisquettes.
Aby je wyprodukować zrębki drewna liściastego są ze sobą sprasowane w kontrolowanej wartości ciśnienia i gęstości. Dzięki temu są one wolne od powstających podczas spalania gazów, kwasów i żywic ,które w tradycyjnych wędzarniach są powodem zniekształcenia smaku i jakości wędzonych produktów.
Dym powstający podczas spalania brykietów Bradley Bisquettes jest 4 razy czyściejszy od dymów powstałych w przypadku wędzenia za pomocą świeżego drewna.
W wędzarniach Bradley Smoker pojedynczy brykiet jest spalany przez 20 minut produkując czysty dym z pięknym aromatem. Po spaleniu podajnik podaje następny brykiet , a spalony jest usuwany do miski z wodą znajdującej się w dolnej części komory wędzenia.
Brykiety sprzedawane są w paczkach po 120 sztuk.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.